Alıntı:
muhammedordusu Nickli Üyeden Alıntı
bak arkadaşıkm gel inat etme.artık tahmin ediyorum ki sırf karşılık vermek altta kalmamak için cevap yazıyorsun.hoş bir şey değil.zekatı hakkıyla verin ne demektir ya.ALLAH aşkına doğru konuşsen bir milyarder sin 1 milyon veriyorsun ben se zar zor geçinen bir insansaın bende 1 milyon veriyorum.bu "hakkı "sağlar mı?bunun bir limiti olmaz mı?hakkın sağlanması ALLAHIN YERYÜZÜNDEKİ BİZ İNSANLARA DÜŞMEZMİ?BİRİNİN O ZENGİNE yanlış yaptığını ALLAHIN bunu tasvip etmeyeceğini söylemesinde ne sakınca var??
madem görüşünde samimi isen artık uzatmayalım.ALLAH hepimize gerçeği görmeyi nasip etsin diyelim olsun bitsin. |
Uzatmiyoruz zaten konusuyoruz laf lafi acar laf lafi actikca degisik ufuklar düsünceler cikar. Benim altta kalma gibi bir derdim yok. Benim derdim insanlarin Peygamberimize misyonundan fazla misyon yüklememesi. Benim derdim insanlarin tek kilavuz olarak Kurani almasi benim derdim hic üzerlerine vazife degilken hikayeleri din gibi sunanlarin karsisinda olmak Allah bizleri bunlar icin uyarmasina ragmen sirf itaat kelimesine takilip birde bu üzerlerine vazife olmayan larin pesinden gitmek. Hz. Nuh da bana itaat edin dedi diger peygamberler de dedi onlarin hadis leri nerede ?