Alıntı:
teslimolan Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim namazi dogru kilin da var ama tepesindeki ayet leri okuyunca o dogru kilin diye neden deniyor anlasiliyor.
Beni yakalamana gerek yok ben Kurana bakarim ihtilafa düstümmü onda cevabimi zaten bulurum. Onda oran verilmemissede neden verilmemis diye düsünürüm cünkü ben düsünmek icin yaratildim.
Hatta sunuda ekleyeyim 1 lira bile zekat verilse 1,5 milyar insanin yarisi bu bir lirayi verebilir diye düsünüyorum o zaman 700 milyon lira cikar bundan ve bu 700 milyon lira ihtiyac sahiplerine ilac gibi gelir. |
bak arkadaşıkm gel inat etme.artık tahmin ediyorum ki sırf karşılık vermek altta kalmamak için cevap yazıyorsun.hoş bir şey değil.zekatı hakkıyla verin ne demektir ya.ALLAH aşkına doğru konuşsen bir milyarder sin 1 milyon veriyorsun ben se zar zor geçinen bir insansaın bende 1 milyon veriyorum.bu "hakkı "sağlar mı?bunun bir limiti olmaz mı?hakkın sağlanması ALLAHIN YERYÜZÜNDEKİ BİZ İNSANLARA DÜŞMEZMİ?BİRİNİN O ZENGİNE yanlış yaptığını ALLAHIN bunu tasvip etmeyeceğini söylemesinde ne sakınca var??
madem görüşünde samimi isen artık uzatmayalım.ALLAH hepimize gerçeği görmeyi nasip etsin diyelim olsun bitsin.