bu zamandaki cihadin eli silahli olabilecegine inanmiyorum bu cihad 4 kitaptada tekerrür ediyor bu zamanda sunu anlamaliyizki egitim lazim bilinc lazim beyinle savas yenilir bunu anlamak lazim 50000 tane askerle savasabilirsin ama onlara bu komutu verenler bastakiler 5 kisiyi gecmez o zaman biz o 5 kisiyle savasmaliyiz öldürmek bir cözüm degildir hüküm getirmez gelecek yillara ama egitimle ve beynimizle savasarsak müslüman ülkeler olarak allahin izniyle karsimizda duramazlar onlarin getirdigi kapitalisti biz islami kapitalizme cevirirsek onlar artik barinamazlar dünyaya hükmedemezler ama eger topu tüfegi aliyim 1 kac kisiyi öldürüyüm sonrada ölürsem sehidim olarak düsünen varsa buyursun savasin ortasina atlasin ama ne kadar sonuc getirebilir gelin okuyalim calisalim her tarafi bunlarla bilinclendirelim
örnek:tv lerde oyananan kumarlarin insanlari aldatmak icin oldugunu anlatalim sömürmek icin oldugunu söyleyelim
biz tebligimizi yapalim uyutulmayalim bugun islamdan korkan avrupa topluluguna ciddi en güzel darbeyi egitimle ve okumakla verebiliriz
insallah elele olur bunlar burda ve heryerde birbirimize destek vererek olur kardeslerim hepimizin istegi allah rizasi birbirimizi kirarak bir sonuc elde edemeyiz kiracaksak hep beraber onlari kiralim
bu sitedeki bu kadar insan bile onlar icin bir güc unsuru
itismeyi kakismayi birakalim elele olalim
__________________ İmtisali cahidu fillah olubtur niyetim,
Dini islamın mücerred gayretidir gayretim.
Fazlı Hak ve hikmeti cündü ricalullah ile,
Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
Embiyau evliyaya istinadım var benim,
Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
Umarım galib ola Edayı dine devletim! |