Tekil Mesaj gösterimi

Alt 13.12.2006, 13:54   #6 (permalink)
mhmt
Tercübeli Üye

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 222
151 Kunu Icin 289 Tesekkür Aldı
mhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 27

Alıntı:
metin mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam,nükte anlamaktan gecer eger bir toplulugun binde 99 u her seyi Mehti gibi kurtaricidan bekliyorsa denecek bir sey bulamiyorum.Ne dememi beklerdin Mehmet savasalimmi?ne icin daha dün Islam adina Islami arkadan vurmadikmi bir birimizi öldürmemiz icin abd si ab si bilmem ne moskofu elimize silahlari bedava vermedimi?Daha dün Saddami basimiza ölüm kusan canavar yapan lar simdi oralari paylasmadimi,sen bilmiyorsun ama benim senemin alti ayi onlarin icinde adamlar hala abd diyor türk dedigin zaman zehir kusuyor.Aslinda cevabi sen vermissin gelecek olanimi bekleyeli?
Allah yoluna canin sözümü olur Anamiz,babamiz,kardeslerimiz,esimiz ve dahi cocuklarimiz hepsi feda olsun;hala düsündügüm seylerin basinda suudilerin hemen yani basindaki bir Somali var ac susuz sefalet diz boyu degil ölümüne boydan asmis halde ama ne yazikki kendini Kutsal topraklarin hizmetkari ilan edenler altin WClerdeler,bunlar icin kilimi dahi oynatmak icimden gelmiyor.Bir filistin bir afkanistan bir cecenistan Her gün onlarla yatmak onlarla kalkmak ama sadece Allah icin diyorum.Selam ve sevgilerle.

Verdigin ayetler icin tesekkür ederim.
abi bunlara eyvallah derim..sonuna kadar da katılırım..

mesele şuydu..
orda çocuklar vs vs vs..
katledilirken biz ne yapalıyız demek istedim...
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...