Alıntı:
alptraum Nickli Üyeden Alıntı
metin kardesim bu kadar ayetleri carpitmaktan allahtan korkmuyormusun anlamak mümkün degil verdigin ayeti siraliyorum ve mealini veriyorum
ahzap suresi
64. Şu muhakkak ki, Allah kâfirleri rahmetinden kovmuş ve onlara çılgın bir ateş hazırlamıştır
65. (Onlar) orada ebedî olarak kalacaklar, (kendilerini koruyacak) ne bir dost ne de bir yardımcı bulacaklardır
66. Yüzleri ateşte evrilip çevrildiği gün: Eyvah bize! Keşke Allah'a itaat etseydik, Peygamber'e de itaat etseydik! derler
67. Ey Rabbimiz! Biz reislerimize ve büyüklerimize uyduk da onlar bizi yolda saptırdılar, derler
araf suresi
3. Rabbinizden size indirilene (Kur'an'a) uyun. O'nu bırakıp da başka dostların peşlerinden gitmeyin. Ne kadar da az öğüt alıyorsunuz
iste anlamlar buyken degistirip yok evliyaya yok suna bu kadarda olmaz dedirten seyler yapiyorsunuz |
Bak simdi sana bir ikilem;
Ey iman edenler, Allah'tan korkun ve sadıklarla beraber olun!
tövbe 119
Bu ayeti kerime simdi ileri geri bir okursan bunu sadece Medine halkina (Ve cevresine)hitab ettigini söylersin her halde ama Seyfullah kardesim bunu hemen velilere diye yudturdu diye bakalimmi?Ama öyle olmadigini sende kabul ediyorsun cünki Seyfullah bu ayeti senden önce yazmis buraya.Öyle degilmi yoksa benmi yaniliyorum?Simdi senin agzinla cevap verelim haydi oradan Seyfullah.Haydi oradan bu bize hitab etmiyor.
Hayir Allaha yemin ederimki ben o ayete kurban bile olurum,cünki Haktir direk benim icin yazilmistir.Nedeni cünki Hak Teala insani yaratmis Kitabullahi Insana indirmis ögüt almasi,sifa bulmasi,hidayet bulmasi icin o zaman böyle sacma tavsirlerle Kitabullahtan siyrilmak niye?Illaki isim olarak sana banami hitab etmeli yoksa Insanami?Iste farkimiz bu.
Seyfullah kardesim bizi sen egrilerle birmi bilirsin?Biz tabiki dogrularla beraberiz hemde sonuna kadar.Cünki bizim yolumuz Hanif olan Ibrahimin Milleti ile birleyenlerdir,yani Müsriklerden degilim.Selamlar.