Tekil Mesaj gösterimi

Alt 12.12.2006, 23:22   #6 (permalink)
seyfullah putkıran
Tercübeli Üye

seyfullah putkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seyfullah putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 16
32 Kunu Icin 45 Tesekkür Aldı
seyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 57

Alıntı:
NARTKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne tuhaf değil mi
ben namaza şu mezardaki sıkıntıları duyunca başlamıştım.

ama çok şükür Kuranı okudum ve düşünenlerden oldum.

2- Aç olarak ölür. ( öldükten sonra aç olsa ne olur tok olsa ne olur )
3- Çok su içse de, susuzluk acısı ile ölür. ( yanında havuz götürse ne olur götürmezse ne olur )

Mezarda çekeceği acılar:
1- Kabir onu sıkar. Kemikleri birbirine geçer.
2- Kabri Cehennem ateşi ile doldurulur. Gece, gündüz onu yakar. Cehennem ateşi dünya ateşine benzemez.
3- Allahü teâlâ, kabrine çok büyük yılan gönderir. Dünya yılanlarına benzemez. Hergün, her namaz vaktinde onu sokar. Bir an bırakmaz.

bunların hiç bir yoktur.
Allah bunu söylememiştir.
kabirde azap
kabirde hesap yoktur.
öyleyse birileri gaybden haber alıyor sanırım
kim alıyor ?
lm-i ledün veya ledünnî ilim, Allah ile ilgili bilgi ve sırlara ait ilim, gayb ve mârifet ilmidir. Allah, âyet-i kerîmede meâlen buyurdu ki: ''Orada, kendi indimizden bir rahmet (vahiy ve nübüvvet veya uzun ömür) verdiğimiz ve ona ledünnî ilmi öğrettiğimiz kullarımızdan birini (Hızır'ı) buldular.'' (Kehf sûresi: 65)

Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)