Alıntı: metin mete Nickli Üyeden Alıntı
Seyfullah kardesim bunun anlami nedir neden hepsini kilitliyorsun bir seyler yaziyor fikir beyan edemezsiniz diyorsun acaba bunun sebebi elinizdeki YÖNETICI lik payesimi? | birincisi artık şahsıma açılan konuları özel mesajlarda bekliyorum zira site ahaliside bu tür tartışmalardam muzdarip olmuşlardır ve şikayetlerini şahsıma bildirmişlerdir.. ben paylaşım yapıyorum ve paylaşımların tartışmaya dönüşmemmesi için tartışmaya kap açıcak paylaşımları kilitlemeye gittim yani onları açsam tartıma üstüne tartışma olucakki bu rası sizlerde taktir edersinizki artışma değil peylaşım yeri... hepsini değil sadece bir kaçı kilitledim ki onlarda kendi açtığım konular bu sebeple kendi kendimi kilitlemiş oldumm... bunun sebebi sitede huzuru sağlamak...
__________________ Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63) |