Selam;bence Romantik yani güzel bir seymi degilmi?Bence güzel cünki romantik olmak her seyi hayal olarak yasamak nasil bazan karimiza(burada sevgili demiyorum haramlardan kacmak gerek)ki ben yilinin alti ayini disarda geciren biri olarak bes cocukla ancak cok kisa sürelerde bas basa beraberce alis veris veya bir aksam yemegi yiyebiliyorum tabiki bunlarda agir konularla degilde daha ucuk konusma yapmak isterim.Cünki insan ancak sevdigi kisiye karsi daha yumusak daha sevecen daha bir hassas oluyor hele hasret cekmek gibi bir konu mevzu ise.Düsünün alti ay aradan sonra kalkip verdigim paralari ne yaptin nasil alis veris yaptin veya cocuklar nasil iyimi dertleri ne demektense o güzelim alti ayi cok güzel yasamaya bakarim kirmadan her konusmanin bir digerine göre daha tatli olmasi icin elimden geldigi kadar güzellestiririm(CÜNKI BANA ÖYLE DAVRANILMASINI ISTERIM)gerci sert konusma yapmak adetim degildir.bence romantiklik güzel birsey ama sizin dediginiz konular tam acilmadigi icin dini yön olarak konusmuyorum.Ama gercek olarak insanin helaline nasil davranmasi gerekiyorsa öyle ama benimki biraz fazlami acaba?Ben seviyorum seviliyorum özlüyorum özleniyorum o nedenle yasim kirküc olsa dahi cocuk gibiyim,kim ne derse desin.....
__________________ Ma ene Min`el Müsrikin
Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.
Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı. Mahyaye ve Memati Lillah.. Hanife Müslimen... |