İblis aynen devam ediyor VE ''BEN SECDE ETTİM'' SEN KAHROLDUN..
İyice artmıştı bana düşmanlığın. Büyüdükçe, büyümüştü kinin. Ne pahasına olursa olsun cehennemi benimle doldurmaya karar vermiştin. O gün bu gündür tüm gücünle, her koldan var gücünle saldırıyorsun bana.
Ben ''HABİL'' oldum, ''KABİL'' olarak çıktın karşıma, ve kahpece öldürdün beni,
''İBRAHİM''(a.s) oldum, ''NEMRUT'' olarak çıktın bu kez, Ateşlere attın,
''İSMAİL'' (a.s) oldum, Rabbime değil, sana kurban olayım diye uğraştın,
''NUH'' (a.s) oldum, Gemi yaptım Rabbimin emriyle, Tuttun içini pislikle doldurdun,
''YUSUF'' (a.s) oldum, kah kardeşlerim oldun kuyuya attın beni, kah Züleyha olup zindanlara attın.
''MUSA'' (a.s) oldum, bu kez ''FİRAVUN'' oldun, çıktın karşıma.
''MERYEM'' oldum zinayla suçladın beni,
''İSA'' (a.s) oldum, çarmıha gerdirmeye kalktın. Yapamayınca ''ALLAH'IN OĞLU'' (haşa) diye çamur attın.
Sonra
''MUHAMMED'' (a.s) oldum, uğruna tüm kainatın yaratıldığı..
Sen bu kez, ''EBU CEHİL'' oldun çıktın karşıma, amcam ''EBU LEHEB'' oldun çıktın. yetmedi yine sana
yaşar gibi ceviz gibi uşaklarınla Mehdi Resul ü tüm dünyaya yalancı olarak tanıttın basınınla televizyonunla onun deli olduğunu iddia ettin
Allah a kalben yönelen Ölmeden önce senden gelen ruhu sana teslim etmeyi dileyenler hariç herkesi buna inandırdın
Aslında o gün kurduğun tuzakla Allah ın tuzağına düştün Allah ın hilesi en büyüktü çünki o resulün duhan suresi 10 11 12 13 14 15 nci ayetlerinde bahsedilen Mehdi resul olduğunun kanıtıydı bu olay
zavallı iblis sonsuz azab seni bekliyor ve sana tabi olanları
Ama az kaldı Hz isa ve Mehdi Resul seni sonkez yenecek bekle
Not :bu yazının bir kısmı eşref Abdullah ın şeytana mektup adlı yazısından alınmıştır |