Alıntı: bcetin811 Nickli Üyeden Alıntı
Bardağın boş tarafına bakmak buna denir işte..Seyfullah kardeş ne kadar hayırlı bir iş yapmış..siz neden çocuğun mezara atlayıpta dilinin tutulduğunu görüyorsunuz..bu hurafe yada gerçek bi önemi varmı?ben mevlana müzesini hiç
görmemiştim ve bu denli ilginç bir mimari yapıya sahip olduğunu bilmiyordum..
Allah razı olsun... | Allah razı olsun işte hakikati yakalamışsınız orda görülmesi gerekn ozamanın ilmiyle yapılan mükemmel bir mimari dir işte demek dileyen görebiliyor Allah sizden razı olsun.. ve bunlar ıspatlanmış gerçeklerdi, ne zaman ordan deve kuşu yumurtalarını kaldırdılar işte örümcekler bastı tekrar koydular yahu mevlana bu nerden biliyordu? yada piri reis , natonun bile imrendiği haritayı çizicek ilmi nerden aldı işte hakikat bu sırların içinde saklı anlıyana sivri sinek saz anlamayına davul zurna az derdi ecdat . Allah sizden ve onlardan razı olsun...
__________________ Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63) |