Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05.12.2006, 23:46   #4 (permalink)
seyfullah putkıran
Tercübeli Üye

seyfullah putkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seyfullah putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 16
32 Kunu Icin 45 Tesekkür Aldı
seyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 57

Alıntı:
ÇAPANOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kardeşim, onun, bunun, şunun dediği revayetlerle nereye varacağız hak aşkına, dünya ümmeti kan ağlıyor, her dert bitti de şunun-bunun dediği mi kaldı lütfen, kalemine, kelamına ve alınterine yazık değil mi, içi boş yazılarla bizleri oyalıyorsun.. Filim yapmak kolaydır, ilim yapmak zordur, sizi zor olana davet ediyorum..
mübarek içi boş dediğin yazıda ben okadar dolu şey görüyorumki bu yazının suçu dğeil bakan gözlerin suçu. görmek bakmaktan ibaret değil ! bakmak bir amaç taşıyorsa görmektir. siz görmediğin her hakikati inkar ederseniz atiest mantığına yaklaşmış olursunuz jki biz görmediğimize lakin israk edebildiğimize inanırız. bu yazıda okadar hakikat varki okadar güzel sırlar varki adamın müslüman olmasına bile vesile olucak hakikatler söz konusu görmediğin herşeyi inkar etmeyin. görmeye çalışın yazının doluluğunu isterseniz bir kaç örnekle açıklayabilirmki görmek istiyen kardeşlerim eminim benim gördüklerimizde görücektir. onun için bu yazınız edep dışıdır. bu rda ilimden bahsediyor mevlana yahu idrak lazım idrak mevlana o zamadan budenle ilimden yoksunluk baş göstermişken bu denlze sırları nerdne biliyrodu işte bu hakikat görmek istiyenlerin gözüne parmak sokarcasına bellidir lakin görmemek için inat edenlere biz ne yapalım , biz sadece yazarız dileyen görür dileyen boş yazı der geçer. o kan ağlamalar bu tür yazıalrı gazete gibi okumaktan kaynaklanıyor ne zaman alem mevlana k.s . gib olur işte ozaman kan ağlıyan biz değil gayrı müslimler olur. biraz idrak etmeye koşulsuz yaklaşmaya çağırıyorum.
öldürün ama yiğin hakkını yemeyin. konuyu tartışmaya bile gerek duymuyorum... yazım biraz sert olmuş olabilir lakin hakkınızı helal edin bir kardeşin diğer kardeşininin yanlışına olan isyanıdır.onun iyliiğini istememdir.

saygılarımla...

Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)