O__o...hayret aciz basimi monitöre vurdum...acidi...bu uyanik oldugum manaya gelir....deilmi? ozaman ben bu yaziyi haniminin yüzüne karsi söyleyen mubarek Salih insani görmek isterim. eger var ise tabiki.....Mashallah biraz garib oldu bu yazi...ama suna inaniyorum: tabiki sözler cok önemli ama davranis ile sevgisini ve deger verdigini gösterebilmek de büyük bir magfiret..ve cogu erkekler böyle gösteriyor hanimlarina karsi olan sevgilerini. bu sözlere inanmak ve hissetmek icin illaki agizdan cikmasi gerekmiyor....bence...ama söylenirse daha güzel olur(dilin söyledigini kalb tasdiklermis) Kadinlar zeki varliklardir.....Elhamdulillah
[SIGPIC][/SIGPIC]Jibrahil[alai salam]once came to 2 Prophet (PBUH) and said:" Allah has given me the knowledge to count every leaf on earth, every fish in the sea,every star in the sky and every particle of sand on earth, but there's only 1 thing I cant count." Prophet (PBUH) asked jibrahil {a.s}"what is it?" Jibrahil {a.s}replied ".....When 1 of your Ummah recites Durood or salaams to you the blessing Allah showers upon him becomes impossible for me to count." Subhan
|