Tekil Mesaj gösterimi

Alt 26.11.2006, 02:29   #5 (permalink)
mhmt
Tercübeli Üye

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 222
151 Kunu Icin 289 Tesekkür Aldı
mhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 27

Alıntı:
mugealanya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
munafıkların bütün özelliklerini saymadım.sadece dikkatli olmalıyız dedim.Allah ayetlerinde bir münafık tabiri yapıyor ve diyorki münafıklar namaza tembel tembel kalkarlar.yani dikkatli olmalıyız.Allah a yönelirken asla tembellik miskinlik içinde bulunmadan ibadetimizi yapmalıyız.bu konuda uyarmak istedim.
evet ben sizin hadisi öne sürerek ayeti geçersiz kılmaya çalıştığınızı sandım.yanlış anladıysam özür dilerim. evet o hadisi bende duydum.o üç şey yalnızca değil yani münafıkların başka özelliklerini de çıkarmışsın zaten söylememe gerek yok.
Allah'a emanet ol
öncelikle sizden allah razı olsun...namaza tembelce kalkan kişiye münafık değilde münafık özellikeri var denir demek istedim. ve tabiki hadisi öne sürerek ayeti geçersiz kılmak... ALLAH KORUSUN...allah kendi çizgisinden bizi ayırmasın(amin)...
selam ve dua ile...