Tekil Mesaj gösterimi

Alt 19.11.2006, 11:07   #10 (permalink)
Aysegul
Tercübeli Üye

Aysegul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aysegul isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
1 Kunu Icin 1 Tesekkür Aldı
Aysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biriAysegul Olagan üstü biri
Tecrübe Puanı: 10

Alıntı:
aklı selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayşegül hanım,kimse kalkıpda kendi görüşünü,anlayışını meşru kılmak için Efendimizi alet edemez!Alet edenlere tabiki hiddetlenirim.Canı sıkılan herkes Efendimizi rüyasında gördüğünden,kendisini tasdik ettiğinden bahsediyor!Bu nasıl bir islam anlayışıdır?Allah aşkına söyleyin!
Herkesin fikre saygısı varda,bu forumda neden sünnet düşmanı,mezhepsiz diye bize hakaret ediyorsunuz!Fetih adlı üye bunu çok sık yapıyor fakat ona uyarı geldiğini görmedim!Anlaşılan kendinizinkinden başka fikirler saygıya layık değil!Bu nasıl fikir özgürlüğü söylermisiniz?Siz hakaret edeceksiniz serbest,biz cevap verince hakaret sayacaksınız!Tam nasrettin hocalık bir durm!Tebrik ederim sizi!!!
Madem şikayetleriniz var moderatörlere bunu bildirin!..Bizde ona göre değerlendirmelerimizi yapalım!..Ben uzun süredir siteye giremedim..Seyfullah ve karababa kardeşlerimize şikayetçi olduğunuz şeylerden bahsedebilirdiniz...Ama yinede bu başkasını yerme hakkını size vermez!...Forum kurallarını imzamda bulunan linkten takip edebilirsiniz
Ey iman edenler! Allah'a itaat edin. Peygamber'e ve sizden olan ülülemre de itaat edin. Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz Allah'a ve ahirete gerçekten inanıyorsanız onu Allah'a ve Resûl'e götürün (onların talimatına göre halledin); bu hem hayırlı, hem de netice bakımından daha güzeldir.