Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.11.2006, 01:11   #5 (permalink)
mhmt
Tercübeli Üye

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 222
151 Kunu Icin 289 Tesekkür Aldı
mhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı birimhmt Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 27

Alıntı:
seyfullah putkıran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında ölümü önemsemiyoruz değil bence , sadece ölümü kendimize yakıştırmıyoruz, yoksa bir melek gelse yarın ölüceksin akıbtini gösterse ve bunları yaparsan akıbetin burası dese, işte ozaman uyumazdık sanırım yarınki yolculuğa çıkmak için hazrılığımız deidği şekil üzere yapardık, ama dediğim gibi ölümü önemsiyoruz ama kendimize yakıştırmıyoruz, ölümü yaşlılara biçiyoruz, yani bize çok uzak geliyor... ama ölüm , genç yaşlı, zengin fakir dinlemez, hepsini aynı iştahla yutar. yani ölümdne kaçış yok.. sadece o anı yaşamak lazım bunun en büyük öreği 1999 deprem sonrası halkın yakarışları , Allah a olan duaları, yani ölüm göre bilcek kadar yakınımızda olsa teffekkürden çıkamazdık... ölümü kendimize yakıştırmamız lazım...

Click the image to open in full size.

Her Canlı ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz.(Ankebût, 57)!!!

Click the image to open in full size.
(biraz geç katıldım konuya ama yeni üye oldum!!) Kesinlike katılıyorum. sebebi bu. ölümü, daha sonra gelecek şimdi bize uğramayacak zannettiği için insanoğlu ölümü düşünmez.
selam ve dua ile...