Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05-09-2008, 22:21   Themenautor   #9 (permalink)
bekir
Super Moderator

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Style: 0

bekir isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Memleket: Trabzon
Kan Gurubu: 0 RH +
Thanked 2.704 Times in 1.245 Posts
bekir Olagan üstü biribekir Olagan üstü biribekir Olagan üstü biribekir Olagan üstü biribekir Olagan üstü biribekir Olagan üstü biribekir Olagan üstü biri
Tecrübe Puanı: 234
Referrals: 5
Alıntı:
hanif_bir_kul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu benyazmadım değilmi bu başlığı bekirim

beni ve benim gibileri yargılıyor sonrada kalkıp yarası var diyorsun ayıp senin yaptığına bensana derimki sen nevsinden reyting yapmak istemişsin buyur reyting yapalım sakın Allah,ın kitabına elini sürme nekonuşuyorsan konuş ayetlerle alayedip durma yaz yaz sonra yarası olan diye latifte buyur olacak işmi şimdi seninki
muhterem hanif_bir_kul

Bu başlığı ben yazdım. Ne yazmışım. Kur'an a nasıl iftira atılır. Sen Kur'an a iftira atanmısın ki üstüne alınıyorsun. Senin böyle bir iddian olamaz kardeşim. Ancak ne yazık ki, sen ve senin gibi Müslümanların zihnini bulandırıp, şaşırtanlardır o iftiracılar. Bunu daha sonra, yine bu konu devamın da " ince bir ayrıntı " olarak yazacağım.

Reyting diyorsun ama, bu mesaj kenarda kendi kendine kaderini bekliyordu kaç gündür. Siz kurcaladınız. Reyting hesabı varsa burda muhatabı ben değilim.

Ve burada yine, tekrar aynı üslupla " benim ayetlerle alay ettiğimi "söylüyorsun.

O kadar ciddi bir iftira ki bu. Eğer reyting hesabım olsa, emin ol sana bir kaç cümle yazar ve hayli reyting yapardım ama yine ben sana hoşgörü içinde olmak arzusundayım.

Bilmediğin hususlar da sende Kur'an a çok hakim bir insan olarak, " zan " da bulunmaman lazım gelir diye hatırlıyorum ama siz daha iyi bilirsiniz.

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol,

Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye bir sebep, bir yol, bir nefes ol...

sadece bir kul
Bu Mesaj Icin bekir Kardesimize Allah Razi Olsun Diyenler:
talha_ (05-09-2008)