Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05-09-2008, 17:01   #10 (permalink)
casus021
İlgili üye
 
casus021 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Style: 0
 
casus021 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Üyelik tarihi: Jan 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Kan Gurubu: A RH (+)
Yaş: 24
Mesajlar: 1.097
Thanks: 315
Thanked 1.085 Times in 574 Posts
casus021 Adı herkesce Tanınıyorcasus021 Adı herkesce Tanınıyorcasus021 Adı herkesce Tanınıyorcasus021 Adı herkesce Tanınıyorcasus021 Adı herkesce Tanınıyorcasus021 Adı herkesce Tanınıyor
Tecrübe Puanı: 155
Referrals: 1
Alıntı:
Duha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haşa Allah'ın varlığını ve birliğini ilan etmek için gönderilmiş bir zata sevgiye şirk o diyorlar.

Resul gönderen şu kainatın Sahip ve Mutasarrıfıdır. O da elbette bilerek ve hikmetle tasarruf ediyor. Madem yapan bilir, bilen elbette konuşur. Madem konuşacak; elbette şuur sahibi ve fikir sahibi ve konuşmasını bilenlerle konuşacak. Madem fikir sahipleri ile konuşacak; elbette şuur sahipleri içinde en cemiyetli ve şuuru külli olan insan nevi ile konuşacaktır. Madem insan nevi ile konuşacak; elbette insanlar içinde hitab etmeye kabiliyetli ve mükemmel insan olanlarla konuşacak. Dost ve düşmanın ittifakıyla insanlığın en mükemmeli olan Muhammed Aleyhissalatü Vesselam ile konuşacak.

Elbette Malik-i Mülk ve Melakut olan Allah şuur , fikir ve insanlığın en seçkini olarak madem Muhattabı Muhammed Aleyhissalatü Vesselam olmuş; biz dahi ona Muhattabız. Madem o Zat(c.c) o Resulüne Habibim demiş bizim dahi Habibimizdir.

Heyhat buna şirk diyorlar. Halt etmişler. Asıl dalalet kendilerini O Zat(a.s.m) ile eşit görenlerdedir. Asıl şirk hakikati Allah'ın öğrettiğini unutup Nemrutane bir tarzda Akıllarını ilah yapan ve uç kuruşluk bilgi ile kendilerini alim ilan eden o, kibire girenlerdedir.
vesselam
duha abi zaten benimde demek istedigim noktada buydu
__________________
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
  Alıntı ile Cevapla
Bu Mesaj Icin casus021 Kardesimize Allah Razi Olsun Diyenler:
bekir (05-09-2008)