Tekil Mesaj gösterimi

Bekire ceva ben
Alt 05-09-2008, 17:00   #3 (permalink)
hanif_bir_kul
Üye
Style: 0

hanif_bir_kul isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
hanif_bir_kul islenmemis bir mücevherhanif_bir_kul islenmemis bir mücevherhanif_bir_kul islenmemis bir mücevherhanif_bir_kul islenmemis bir mücevher
Tecrübe Puanı: 57
Referrals: 0
Bekire ceva ben

Bekir kendine yazık ediyorsun hutameye doğru koşuyorsun

kur,an ayetlerinle nefsini ve Allah,ın ayetlerini alay konusuyapan biz deği sizler siniz bu tip yakıştırmalar bir müslümanım diyen emde ben heli sünetim diyen bir insana yakıştıramadım oyun eylencearayan sen sin ben ve benim gibi düşünenler sadece Allah rızası için ve Allah korkusundan bildiklerimizi ortaya koyuyor ve gerçekleri yazıyoruz yasiz gerçekleri görüp siz değerli arkadaşlarımızı kur,an la uyarı yoruz ya sizler neyle uyarıyorsunuz önce cevapla bukonuları sonra iftira et at.
14 - Sonra onların ardından sizi yeryüzüne halifeler yaptık ki, bakalım nasıl ameller işleyeceksiniz.
15 - Böyle iken, âyetlerimiz, kesin birer belge olarak kendilerine okunduğu zaman, o bizimle karşılaşmayı ummayanlar, "Bundan başka bir Kur'ân getir veya bunu değiştir." dediler. De ki, "Onu kendiliğimden değiştiremem, benim açımdan bu olacak bir şey değildir. Ben ancak bana vahyolunana uyarım. Rabbime isyan edersem, şüphesiz büyük bir günün azabından korkarım."
Ya sizler ne yapıyorsunuz Allah,ın ayetlerini veli şeh şıh mürşid urşidlere inanıp onların tehvillerine inanıyorsunuz Rasül bak negüzel ifade ediyor yasiz ler körü körüne falanca böyle dedi ben asla onun sözünden çıkamam diyorsun cevapla Bekir cevapla sakın aaa nefsinle değil sakın De ki, "Onu kendiliğimden değiştiremem, benim açımdan bu olacak bir şey değildir. Ben ancak bana vahyolunana uyarım. Rabbime isyan edersem, şüphesiz büyük bir günün azabından korkarım." Nedemiş Rasül sen nedeyeceksin.
16 - De ki, "Eğer Allah dileseydi ben onu size okumazdım. O da onu hiçbir şekilde size bildirmezdi. Bilirsiniz ki, ben sizin içinizde bundan önce yıllarca bulundum. Siz hâlâ aklınızı başınıza toplamayacak mısınız?"
Allah dilemeseydi Rasül söylemem diyor elbette söylemezdi okumazdı siz ne okuyorsunuz anlat Bekir anlat Siz hâlâ aklınızı başınıza toplamayacak mısınız?" Deniyor siz bizi kurancıları neyle uyarıyorsunuz.
17 - Artık bir yalanı Allah'a iftira eden veya O'nun âyetlerini inkar edenden daha zalim kim olabilir? Hiç şüphesiz o mücrimler iflah olmayacaklar.
Allah,ın kitabına intibar Allah,a ve müminlere iftira edenler asla ifla olmayacaksınız.
18 - Allah'ı bırakıyorlar da, kendilerine ne fayda, ne de zarar verebilecek olan şeylere tapıyorlar ve "Bunlar bizim Allah katında şefaatçilerimizdir." diyorlar. De ki, "Siz Allah'a göklerde ve yerde O'nun bilmediği bir şeyi mi haber veriyorsunuz?" Allah onların ortak koştukları şeylerin hepsinden münezzehtir.
Ayette anlatılanın takendisini yaşıyorsunuz.
19 - İnsanlar, aslında bir tek ümmet idiler, sonra ihtilafa düşüp ayrı ayrı oldular. Eğer Rabbinden bir karar çıkmamış olsa idi, ihtilaf edip durdukları şeyler hakkında şimdiye kadar aralarında çoktan hüküm verilmiş olurdu.
Çok şidetli bir uyarı ister uyun ister uymayın.

SAYGILARIMLA
The Following 2 Users Say Thank You to hanif_bir_kul For This Useful Post:
islamci (05-09-2008), __BODOM (05-10-2008)