05-01-2008, 14:27
|
#23 (permalink)
|
|
İlgili üye
Style: 0
talha_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Kan Gurubu: 0 rh(+)
Thanked 2.181 Times in 915 Posts
Tecrübe Puanı: 330
|
Alıntı:
barbie Nickli Üyeden Alıntı
ben madur herkes için üzülürüm ama madur buna dikkatet onların ölümü böyleyse yine Allahtan tamammı bikez bukadar şehit anneleri için üzüldünüzmü sorarım size sizin için bu toprağı koruyan hainlere göz açtırmayan bu vatan içinhakkıyla savaşıp şehit düşen askerlerimiz için bukadar ağladınızmı hiç sanmıyorum işte siz bukadarsınız ben bişey demiyorum birddahada bu siteye girmicem sizin gibi vatan hainleriyle işim olmaz aynı sitede ama Allah görüyo toprağın kutsal olduğunu bile bile askeri sevmezsiniz sizler halbuki en büyük günah hata ama neyse ben şehsen bu toprak için Atatürk için TÜRKLÜĞÜM İÇİN bu vatanım için bütün Türkler için canımı veririm seve seve ....tabi siz bu duyguyu anlayamassınız malum siz filistinle muhattapsınız kendi vatanınızı takmazsınız...........yazıklar olsun
|
su kelimeleri mi söylememizi bekliyordun;
""tanrı türkü korusun ve yüceltsin""
ve siz filistinliler,müslümanların ilk kıblesini koruduğunu zannedenler!biliyoruz (ALLAH iyilerin yanında olsun) her gün ölüyorsunuz birer birer!ama o kadar çoksunuz ki tanrının bizi yüceltmesini bekleyene kadar tükenmezsiniz değil mi?
öyle kafanıza göre karsılık vermeyin,tanrıya güvenin ve ölünnn...!""
maviye aldığım yerleri ispatlayamazsan seni ALLAHA havale ediyorum..!
kırmızıya aldığım yerleri ispatlamak için yaptın..!mesela orduya gidip bir dilekce verdin mi,bende asker olmak istiyorum dedin mi!o zaman bu eylemin cok büyük yankı bulurdu..!yoksa gidip oraya da reçete yazdın mı?
gidiyormusun,belki gitmen daha hayırlıdır..!
hem hainliğimizi ispatlayamayacağın için biz senin hakkında hüsnü zann ederiz şöyle ki;
"barbie kardes siteye bir daha girmeyeceğim dedi ve gitti.bizim bu mesajımızı okumadı galiba.." deriz.
"Kişi sevdiğiyle beraberdir"
(Buharî, Edeb; 96; Müslim, Birr, 165; Tirmizî, Zühd, 50)
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!
EY KALPLERİ EVİRİP ÇEVİREN ALLAH´IM..!
KALPLERİMİZİ DİNİN ÜZERE SABİT KIL...!
|
|
|
|