Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05-01-2008, 08:31   #21 (permalink)
barbie
Kıdemli Üye
Style: 0

barbie isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Kan Gurubu: Eklenmemis
barbie Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 15
Referrals: 0
Alıntı:
#21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamunaleykum ve rahmetullah kardes,
Ya kardes konu sadece filistin konusu degil ya....Oyle bi sacmalikta olamaz zaten. Islam a karsi Turkiye de nasil bir bakis acisi oldugu apacik ortada degilmi?!?!? Bir musluamn ulke boylemi olur?
Medyayi, siyasetciyi, zengini felani filani goruyoruz. Musluman bir ulke boylemi olur? Tabiiki buna baska muslumanlara yardim etmemek, arka cikmamakta eklenebilir!! Birlik ve beraberligimiz sadece Turkiye degil, tum musluman ulkelerde kaybolmus durumda!

Ozaman simdi kardes senin filistine bakis acina bakilirsa, ozaman Allah Turkiye nin yaninda degil, tovbe estafrullah......eeee baksana 30 senedir bi pkk bitmedi! Filistinli haince saldirsin diyosun....ozaman demekki Turkiye de Filistindekiler gibi yanlis yapiyoda Allah su pkk illetini bitirtmiyomu simdi?!?!? Bu nasil bir carpik dusunce?!?
Ben milliyetciligi, kavmiyetciligi sevmiyorum....Zaten basimiza bu belalari acmak icin bi milliyetciliktir, kavmiyetciliktir ortaya attilar! Bravo yani bunu saglayanlara....malesef bayaada oturttular sistemlerini Islam dunyasina!
Senin gorusune saygim var Ama bence kavmiyetci olmamak daha hayirlidir.... Tabii bu demek degildirki ulkeni bosver etrafina bak..konuyu saptirmamak lazim!

Selametle

pkk neden bitmedi söyleyim senin gibi dinle devlet işini karıştırıp başımıza devleti idare eemicek kişileri getirenler yüzünden pkk bitmedi,ayrıca TÜRK düşmanı çook zamanın da ATAMIZ iyi dağıtmış hepsini ve Allahtanki Türk askeri güçlü yoksa şuan evinde zor uyurdun rahat rahat sanki derdimiz yok bide filistinle uğraşcaz ben birdaha girmicem bu siteye ama şukadarını söylüyorum kim vatananı düşnmüyor,askerini,asker annelerini düşünmüyorusa Allah onu bildiği gibi yapsın ben başka bişi demem...okadar kan döküldü düşamla çarpışıldı biriniz bunlardan bahsetmezsiniz ama birinizden duymadım TÜRK askerini taktir ettiğinizi onlara dua ettiğinizi ben artık girmem bu siteye...yazık sizede mümkünse filistin vatandaşı olun ....benim gibi düşünen herkese de selam olsun hoşçakalın