Tekil Mesaj gösterimi

Alt 04-29-2008, 15:18   #9 (permalink)
barbie
Kıdemli Üye
Style: 0

barbie isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Kan Gurubu: Eklenmemis
barbie Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 15
Referrals: 0
Alıntı:
eXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya tamam. tabiki. önce vatan sonra vatan. ama onlarida hic düsünmemek... bilmem ne kadar dogru. hadi bunu gectik diyelim, bizim sorunlarimizla onlarin sorunlari bir mi?
kendi ülkemin halinede üzülüyorum. ama orda filistinli bir baba cocugu önünde katledilebiliyor...
evet bu çok acı ama yapıcak birşey yok ...o gidiyo filistinde çoluk çocuk demeden onu bunu öldürüyo o gidiyo israilde aynısını ona yapıyo intihar bombacıları yetişiyo sürekli birilerini masum suçlu demeden öldürüyolar sonra mutluluk bekliyolar Allah bu şekilde iki tarafında yanında olmaz Allaha güvenmek gerek bizimde ülkemizde anneler çocuklarını şehit veriyo vatan için... haberlerde nasıl ağlıyorlar görmüyomusun bişiler yapıcaksak önce şehit annelerimiz için yapalım TÜRKİYE için yapalım geleceğimiz için bişiler düşünelim önce can sonra canan....filistine felan üzülmenide anlıyorum yazıkki iki tarftada madur masum iinsanlar ölüyo...ama hepsini Allah görüyo buyüzden içini rahat tut Allahın bildiği bişey vardır ...ben herşeyden önce vatanımı düşünüyorum açıkcası dualarımız TÜRK ASKERLERİNİ korusun inşallah ....yoksa tüm dünyayı düşünecek olursak çooook madur insan var buyüzden önümüze bakalım