Tekil Mesaj gösterimi

Alt 16.10.2006, 00:05   #4 (permalink)
dagdeviren
Yeni Üye

dagdeviren isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
dagdeviren Azimli ve iradelidagdeviren Azimli ve iradeli
Tecrübe Puanı: 5

Efendim....

Asr-ı saadette sahabilerinin sana olan özlemini yaşat bize... Veysel Karani aşkını nail eyle....

Aşkının ateşi öylesine bitap etsinki o elemle giryan olalım.. Hani buyurmuştunuz ya "eğer benim

bildiklerimi bilseydiniz, az güler çok ağlardınız!.. Rahat yataklarınızda yatamayıp "Allah, Allah" diye

figan edip dağlara kaçardınız!.” Biz rahat yatakta , sıcak döşekte uyurken aradık seni , belkide bu

aşkın alevi ondan kısıktır..

Öyle bir hayatı debdebe içine düştük ki , şikayetten yine sana sığınırız ama , asr-ı saadette

yaşayan ümmetinle , ahir zamanda gelecek ümmetini kıyas buyurduğunuzda işaret buyurduğunuz

üzere "[red]Siz onları görseydiniz mecnun zannederdiniz. Onlar sizin iyilerinizi görseler; "Bunlar

iyilik ve hayırdan nasipsiz kimselerdir." kötülerinizi görseler; "Bunlar da müslüman mı
[/red]?" derlerdi."

bize sahabilerin hayatını ve aşkını yaşaya muvaffak kıl..

Efendim..

Bazen zatını düşünüp , kavuşma arzumuz gönül kuşunu öylesine mehduş ederki , O an meded

umar garib durumda ferman bekleriz.. Sanal alemden reele , reelden alemden , sırlar alemine

ulaşanların izi ile izlendir bizi. Nur saçan kandilinin ateşiyle yanmakta teselli arıyoruz ancak..

Ya Rabbi...

Biliyoruz ki içinde Hatemül Enbiyanın olduğu duaları kabul edersin , içinde Kul peygamberinin

olduğu ilticayı geri çevirmessin , içinde Makam-ı Mahmudun sahibinin ismi geçen yalvarlamarı

reddetmessin , içinde kaffeten linnasa gönderdiğin sebebül mevcudat olan efendimizin ism-i

şeriflerinin olduğu tazarruları boşa çıkarmassın..

Bizede gönül ıslahını nasib eyle...

....