Tekil Mesaj gösterimi

Alt 13.10.2006, 17:54   #9 (permalink)
seyfullah putkıran
Tercübeli Üye

seyfullah putkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seyfullah putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 16
33 Kunu Icin 46 Tesekkür Aldı
seyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biriseyfullah putkıran Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 57

Alıntı:
turkateist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
varolmayı isteyip istemedğimi sormadan beni var eden bana değer vermiş olmuyor tam tersi bu değe rvermediğini gösterir.. ayrıca şans değil bu sonunda cezalandırma olmasaydı şans olurdu ama cezalandırma olduğu için zorunluluktur.ve ben bu zorunluluğu istemedim .mantıkla uyuşmadığına göre de toptan red edebilrirm
dediğim gibi red etmek senin tercihin. etmemekte benim tercihim, ama bu hakikati gizlemez, ama biz sondan haber veriyoruz dünyaygeldin v düşüncelerine sahip ol güzeli iste . kötülüklerden uzak dur ve Allahı n varlığına ve bilriğine iman et . ne kadar zor şey isstiyoruz dimi? Allah ı var olduğunu bile bile inkarda inat atmek, bir tabir var tavşan daüa küsmüş dağın umrunda olmamış. ey gidi tavşan derler, sen dağa mahkumsun, emek için gelmek zorundasın gelmesende sen bilrisin, ölüm tercihide yaşama tercihide snein elinde. biz zorla bişey yaptıramayız. ama düşünüyorumda ne kadar zor bişeyi kabul emtşiim Allah birdir, Hz. muhammed onun kulu ve elçisidir, insanlara ne kadar zor geliyor bu cümleye iman etmek...

Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)