Alıntı: fetih Nickli Üyeden Alıntı
hesap günü gelmedi amma illaki gelecek o gün ak koyun kara koyun belli olacak mürşide intisab ne demekmiş o zaman idrak edeceksin ama ne ala geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye ... ve birde aynı soruyu hep sordum cevap verme cesaretinde bulunamadınız CUMA namazına gidiyormusunuz sizin vakfınızda AKABE sanırım çünkü böyle sapık düşünceler bu insanların beyninden çıkıyor imamın arkasında namaza durmazlar çünkü darul harp var derler gösterirler darul harbı ''cuma namazını üst üste 3 defa terkedenin iki yakası bir araya gelmez'' (hadis-i şerif) | dinini hafife alanların,akletmeyenlerin,Allah ile aralarına kullarını sokanların durumlarını kur'anda okuyun.
ayrıca cuma kılıp-kılmamamız sizi niye bu kadar ilgilendiriyor?benimkide merak işte!
__________________
[B][COLOR="RoyalBlue"]BAKARA
256- Dinde zorlama (ve baskı) yoktur.Gerçek şu ki, doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır. Artık kim tağutu tanımayıp Allah'a inanırsa, o, sapasağlam bir kulpa yapışmıştır; bunun kopması yoktur. Allah, işitendir, bilendir.
257- Allah, iman edenlerin velisi (dostu ve destekçisi)dir. Onları karanlıklardan nura çıkarır; küfredenlerin velileri ise tağut'tur.Onları da nurdan karanlıklara çıkarırlar. İşte onlar, ateşin halkıdırlar, onda süreki olarak kalacaklardır.[/COLOR][/B]
|