Tekil Mesaj gösterimi

Alt 19.09.2006, 21:13   #6 (permalink)
cangenç
Yeni Üye

cangenç isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
cangenç islenmemis bir mücevhercangenç islenmemis bir mücevhercangenç islenmemis bir mücevhercangenç islenmemis bir mücevhercangenç islenmemis bir mücevhercangenç islenmemis bir mücevher
Tecrübe Puanı: 0

Sayın Seheryeli ,Sametgül okumadan saçma olduğunu söylemiş, hata etmiş.
Ben okudum. Hezeyen dolu. İnanılmaz çelişkilerle dolu, inanılmaz bir yazı.
Bu adam Hurafelerin arasına gerçekleri katma taktiği ile delil getirdiğini zannediyor (bu adam diyorum çünkü,bu yazıyı o yazmamamış kendi taptığı aliminden emni olun okumadan monte etmiş. Bizim alimlerimizi inkar eden bu montajcı gibi adamlar kendi alimlerini mutlak doğruymuş gibi kabul edince sanki ilahlaştırmış olmuyor. Biz alimlerimizi kabul edince , inanınca onların yolunda gidince , onların sözünü yazınca ilahlaştırıp kafir oluyoruz. Onlar alimlerini kabul edince Mü'min oluyor).
Evet ilmi bir yazıya ilmen cevap verilir, değerlerimizi temelden dürtükleyip paçavraya çevrilen bu adamlara onların yöntemi olan karalama ve red etme yöntemi uygulanır.
Bu adamlar sözde İslam'ı savunduklarını iddia ediyorlar. Sözde onlar Kur'anı ihya edecek. Sanki Allah onların ihyasına muhtaçmış gibi, sanki Allah bir münafıkla bu dini ihya edemez. Sanki 1400 senedir İslamı ayakta tutan onlarmış gibi.
Evet bu adamların taptıkları alimler İslam'ı karıştırmanın en iyi yöntemini bulmuş. Çivi çiviyi söker diyerek Kur'anı Kuranla söndürmeye çalışıyorlar. Fitnelerle her şeyi inkar ederek insanların kafalarını karıştırıyorlar. Evet bunlar Hz Ademden kıyamete en dehşetli olay olan deccalin fitnesinin ulaştığı son noktadır. Zulüm uzar ama devam etmez. Gayretullah'a dokunması yakındır inşaallah.
İşte bu kadar