19.09.2006, 20:29
|
#3 (permalink)
|
| Mesajlari Onaylanacak
THE_HAFIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı: basbas Nickli Üyeden Alıntı
bir vakit okulu bırakma niyetindeydim,öylesine sınava gireyim dedim,bizde cevap kağıdı sorulardan önce dağıtılıyordu,aldım kağıdı sorular gelmeden seçenekleri işaretlemeye başladım, gözetmen geldi gördü beni ve dediki ne kadarda inanarak atıyor.............  | Bakara Suresi 75 Şimdi siz bunların size inanmalarını mı umuyorsunuz?Bunların içlerinden bir fırka vardı ki, Allah'ın kelamını dinliyorlar, sonra onu, kavramalarının ardından, bilip durdukları halde tahrif ediyorlardı.
Bakara Suresi 101 Allah katından kendilerine, ellerinde bulunanı tasdikleyici bir resul geldiğinde, kitap verilenlerden bir fırka, Allah!ın kitabı'nı hiç bilmiyorlarmış gibi kaldırıp arkalarına attılar.
Kehf Suresi 27 Rabbinin kitabından sana vahyedileni oku. O'nun kelimelerini değiştirecek hiçbir kudret yoktur. O'nun dışında bir sığınak/bir dayanak asla bulamazsın.
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="Blue"]En'am Suresi 114 [/COLOR]Allah size Kitap'ı ayrıntılı kılınmış bir halde indirmişken, Allah'ın dışında bir hakem mi arayayım? Kendilerine Kitap verdiklerimiz, onun, Rabbinden hak olarak indirildiğini biliyorlar. Sakın kuşkuya düşenlerden olma. [/COLOR][/SIZE][/B]
|
|
| |