Tekil Mesaj gösterimi

Alt 11.09.2006, 19:23   #10 (permalink)
THE_HAFIZ
Mesajlari Onaylanacak

THE_HAFIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

THE_HAFIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
THE_HAFIZ Utanılacak davranişları olmuştu
Tecrübe Puanı: 0

Alıntı:
basbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dikkat ettiysen adları geçenler arasında olan bazı isimler diye bahsettim,bende her önüme gelene alim evliya diye sarılmıyorum...bunlar farklı şeyler ama sen gerçekten hakka giriyorsun..

Bu dinin mantığında evliya gibi alimler gibi seçilmişler gurubu yoktur, bunlar bize tamamen hiristiyanlıktan miras sapıklıklardır, bakın, bu konuda Allah kitabında ne buyuruyor.. Söz Kitabınsa bize suküt düşer..

Maide Suresi 55 Sizin gönül dostunuz Allah'tır, O'nun resulüdür, bir de rükû eder bir halde namazı kılıp zekâtı vererek iman edenlerdir.

Bak, bu ayete göre sen de ben de bu özelliklere haiz hepimiz de Allahın dostlarıyız, peki, bu durumda şu evliyalarınızı nereye koyacağız.. Hatanın başı burada başlıyor işte.. dualarımla
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="Blue"]En'am Suresi 114 [/COLOR]Allah size Kitap'ı ayrıntılı kılınmış bir halde indirmişken, Allah'ın dışında bir hakem mi arayayım? Kendilerine Kitap verdiklerimiz, onun, Rabbinden hak olarak indirildiğini biliyorlar. Sakın kuşkuya düşenlerden olma. [/COLOR][/SIZE][/B]