Alıntı:
fahren55 Nickli Üyeden Alıntı
ben Allahtan ayrı bir ilahım dememiştir bu insanlar. bu sadece işin felsefi boyutu. Bu yeryüzüne allahın adını hakim kılabilmek için allahın ipine sımsıkı tutunmanın en son noktasıdır. hem bu şirk bile olsa ( ki değil) insanın böyle bir şirke can kurban diyesi geliyor. CAN KURBAN . 650 yıl yıkılmayan OSMANLI devletinin can damarı olan Allah dostlarına can kurban. CAN KURBAN. Eğer Allah onun adını kıtalara yayan insanlara düşmanlık ederse ben öyle bir allahtanda uzağım. Allahın adını dünyaya hakim kılan bu insanlara Allah DEFOLUN CEHENNEME derse ben öyle bir Allaha tapamam . TAPAMAM. TAPMAM.TAPMAMMMMMM |
Öylemi?Bak bu gercekten büyük bir söz..Cennete girmenin degismez kurali var"Sirksiz iman"öncelikli adimdir bu olmaz ise girmek hayal dahi degildir.Ikincisi isimlerin önemi yoktur,mesele fiiliyattir.Böyle bir sirke diyorsun ya Iste biz o sirkede düsman olaniz Elhamdülillah.Eger gercekten Allahin adini hakim kilmaksa mesele yok,yok eger fikir baskaysa onada diyecek söz yokken sen Allahi bile red noktasindasin,yazik...Inan senin tapip tapmaman onun mülkünde hic bir öneme haiz degildir.Bak Babamiz Ibrahime"Sartsiz iman"Nasil olurmus bir görsen.Allah ona teslim ol dedi o Teslim oldum Alemlerin Rabbine dedi..........................Ne büyük bir Iman YaRabbim sartsiz Surtsuz Iman iste FITRAT.....
Not;Allaha tövbe etmek belkide ileride olacagimiz pismanliktan iyidir..VesSelam...