Bu adamlar özellikle Yeni Asya ve Fethullah Gülen cemaatlerini hedef almışlar. Güya canımız Sungur Abinin ve Envarcı Kardeşlerin ismi üzerinden fesad yaymaya gayret etmişlerdir.
Ancak, Yeni Asya ve Fethullah Gülen cemaatlerinin Sungur Abiye sarsılmaz itimat ve sevgilerini hesaba katamamışlardır.
Bakınız Nurcular her zaman böyle fesadları inayetin yardımı ile lehlerine çevirmeyi bilmişlerdir. Bu neticede bahsi geçen cemaatler biri birine daha yaklaşmışlardır. Nur Cemaatleri zaten ittifak halindedir. Ancak, ittihadi bir sorun vardı. Bu vesile ile inşaallah ittihadın zamanı geldiği görülmüş ,tüm his ve melekerleri uyanık Nurcular ittihadın adını yüksek sesle zikretmeye başlamışlardır.
Nur Cemaatleri ittihadı ise zincirleme reaksiyon ile bütün Alem-i İslam'a sireyet edecek ve müthiş -atom bombası gibi- tesir edecektir inşallah.
__________________
Sakın, sakın, sakın! Çabuk, bu şimdiye kadar demir gibi kuvvetli tesanüdünüzü tamir ediniz.
|