Tekil Mesaj gösterimi

Alt 11.10.2008, 20:08   #26 (permalink)
bekir
Forum Admin

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 1.876
741 Kunu Icin 1.521 Tesekkür Aldı
bekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biribekir Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 10

Alıntı:
alptraum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Simdi biz hayatta iki kavram kullaniyoruz

Örn: Evet tersi hayir

Saygi göstermek - Saygi göstermemek (Saygisizlik yapmak)

Ben bu kosullarda degerlendiriyorum bu cümleyi. Islamda, islam olmayan birseye saygisizlik yapilmasi hususunu asla ama asla görmedim. Bunu bir ögüt olarak vermek kimseye yakismaz. Bu bir savas belirtisidir. Savas dahi saygisizca yapilmaz..
Sevgili Alp, eğer hayatı hep bu örneklediğin gibi yaşıyorsan, seni ve hayatını roman yapmak lazım

Alıntı:
Din bir tane ise

Lekum dinikum veliyyedin ( Senin dinin sna benim dinim bana)

Burada dinler oldugu apacik ortada gözüküyor. Ha hak din denilirse o ayri.....
Maşaallah, ne gayret. Muhalefet başarınız 10. Bravo...

Alıntı:
Egerki buradaki emri her yahudi ve hristiyan icinde düsünmüs olsaydik, lakin onlarin kestikleride bize helal olmazdi lakin toplu yasama durumu olmazdi lakin onlardan kiz da alinmazdi. Fakat Kuran bunlara izin verdiyse buradaki dostlugun karsiti, yahudilerde hristiyanlarda bizim düsmanimizdir manasi cikmaz. Kisiler bunu böyle telakki ediyorlarsa bunu islama lanse etmeninde yanlis olacagi kanaatindeyim.
Evet, Tarih boyu yapılan bu " kibarlık budalalığı " yüzündendir, ne dinimiz kaldı, ne kültürümüz, ne milli birliğimiz. Siz dinleri diyalog ettirmeye durun, bize lazım değil kardeş, biz sizin kadar " insancıl" olmak istemiyoruz... Tarih muhakkak her fiiliyatı bir sonra ki zaman önümüze kotaracaktır...

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol,
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye bir sebep, bir yol, bir nefes ol...

sadece bir kul

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Folgende 2 Benutzer sagen Danke zu bekir für den nützlichen Beitrag:
Elifnisa (11.10.2008), talha_ (12.10.2008)