Tekil Mesaj gösterimi

Alt 11.10.2008, 13:55   #3 (permalink)
casus021
Tercübeli Üye

casus021 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 141
92 Kunu Icin 187 Tesekkür Aldı
casus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolundacasus021 Artık zirve yolunda
Tecrübe Puanı: 13

Alıntı:
fani olanı istemem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Efsane tenis oyuncusu Arthur ashe aidsten ölmek üzereydi.dünyanın her köşesindeki hayranlarından kendisine mektuplar yağmaktaydı.bunlardan bir tanesinde şöyle yazıyordu.neden tanrı böylesine kötü bir hastalık için seni seçti?arthur ashe buna şu cevabı verdi.tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar.bunların 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir.500 bini profesyonel olur.5 bini büyük turnuvalara katılır yarı finale 4 finale 2 kişi kalır ve ben elimde şampiyonluk madalyasını tutarken tanrıya neden ben demedim?bugün sancı çekerken neden ben diyemem?zorluklar insanı güçlü hüzünler mütevazi yenilgiler insanı insan yapar.ama yalnız tanrı yolumuza devam etmemizi sağlar.tanrıya niye ben diye sormayın.onun kendine has usulleri var.İNANCINIZI KORUYUN.
yerinde bir söz kullanmıs