Tekil Mesaj gösterimi

Alt 10.10.2008, 18:06   #1 (permalink)
alptraum
Tercübeli Üye

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 42
70 Kunu Icin 105 Tesekkür Aldı
alptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı birialptraum Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 64

Kafirlerin kendine degil küfürlerine olmali bizim savasimiz. Sayet tüm savaslarda küfre karsidir. Ankebut 46 da söyle diyor yaradan Ve la tücadilu ehlel kitabi illa billetı hiye ahsenü illellezıne zalemu minhüm ve kulu amenna billezı ünzile ileyna ve ünzile ileyküm ve ilahüna ve ilahüküm vahıdüv ve nahnü lehu müslimun

(İçlerinden zulmedenleri bir yana, ehl-i kitapla ancak, en güzel yoldan mücadele edin ve deyin ki: Bize indirilene de, size indirilene de iman ettik. Bizim ilahımız da sizin ilahınız da birdir ve biz Ona teslim olmuşuzdur.)

Ben sunu ögrendim tam anlamiyla..... Kimse yahudi ve Hristiyanla diyalog halinde olma zorunlulugu yok fakat onlara Lanet okumayada hakki yok. Ben bu davranisi Kurani bir davranis görmüyorum. Islam yahudilere ve hristiyanlara lanet oku demiyor. Eger Sahis olarak fikir beyan edeceksek bunuda ayetlerle ispatlayacaksak lütfen dikkatli olalim cünkü sahsi görüsleri ayete göre uyarlayip tasdik ettirmek, islam adina belli zararlar verebilir. Kimseye vermesede nefsimize verir en azindan...

Bugün en güncel olarak nasilki biz, pkk adina tüm kürtlere lanet okumuyorsak ki hic bir hakkimiz yoktur lanet okumaya , yine hakkimiz yoktur herhangi bir kürt kardesimizi pkk ile esdeger tutmaya, o halde herhangi bir zalim insan icinde tüm kavme lanet okumayada hakkimiz olmadigini bilenlerdenim.

Sanirim anlatmak istedigim zor bir husus degil....
Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
Embiyau evliyaya istinadım var benim,
Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
Umarım galib ola Edayı dine devletim!