Konu: Ism-i a'zâm
Tekil Mesaj gösterimi

Alt 09.10.2008, 09:02   #8 (permalink)
radikal
Tercübeli Üye

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

radikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 527
146 Kunu Icin 412 Tesekkür Aldı
radikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biriradikal Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 109

Alıntı:
teslimolan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir seyi en güzel ne tanimlarsa bence inandigim ismi-i Azam da olduguna inaniyorum. O tanimda Tevrat da var olduguna inaniyorum.

En dogrusunu Allah bilir
Oku düşün anla bölümünde "iki şey" diye bir konu var. Oraya eklenmemiş ama ben senin için ekleyeyim istedim. İki şey insanı dinletir diyor ya, sanırım bir tanesi de "bir şeyin cılkını çıkarmamak" olabilir.

Yani Tevrat'ı övebilirsin, İncil'i övebilirsin sadece sen değil, onbinlerce hristiyan (misyoner) da övüyor zaten. Bu açıdan bakınca; onlarla bir farkın da yok bana kalırsa. Tek farkın aynı zamanda müslüman olman yada öyle görünmen. Açıkcası müslüman olup olmadığında beni ilgilendirmiyor, sonuçta her insanın kendi ile Yaradan'ı arasında bir konu. Karışmak da haddimize düşmez.

Haddimize düşen sadece şu, bildiğin, okuduğun anlatmaya çalıştıklarının bütün hepsi; "sakat bilgiler yumağı". Sana bir faydası oluyormu bilemem, lakin bizim açımızdan sivrisinek dahi senin yanında senfoni orkestrası gibi kalıyor.

Allah (cc) razı olsun Bekir kardeşim. İsm-i Azam hakkında yazdıkların ve alıntıladıkların hepsi hak olan sözler. Duha kardeşim de daha farklı açıdan almaya çalışmış, o da güzel.

Zaten İsm-i Azam hürmetine şeytan aleyhillane dahi şark ile garbı saniyeden daha kısa sürede gider gelir. Son günlerde üzerinde çalışılan ışınlama konusunun bu tür konuların dikkatinde yürüdüğüne inanıyorum.
akgün (09.10.2008), ayyüzlü (09.10.2008), bekir (09.10.2008), fetih (22.10.2008), hilal (09.10.2008), samanyolu (09.10.2008), talha_ (10.10.2008)