Tekil Mesaj gösterimi

Alt 02.10.2008, 17:05   #17 (permalink)
Duha
Tercübeli Üye

Duha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duha isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 219
231 Kunu Icin 367 Tesekkür Aldı
Duha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'i
Tecrübe Puanı: 23

Alıntı:
Black Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
risale-i nur niçin bu kadar önemli bende biraz okudum lemaati okumuştum. ancak ''her ne sebep ile okumuyorsan aksi ile muamele göreceksin'' sözünü anlamadım. sonuçta bunları okumak farz değil. hatta okunmaya kalksa imam-ı rabbanin imam-ı geylaninin .....vs eserleride aynı ölçüde değerlidir onlarında okunması lazımdır niçin sadece risale-i nur açıklarsanız sevinirim. saygılar
Değerli kardeşim, ben PVC sektöründe çalışıyorum. Meselğim budur. Eğer işe gitmez isem maişetçe sıkıntıya düşerim. Elbette ben o işime eğlenmek için gitmez isem aksi ile mukabele görürüm. Zira hem ruhen hem maddi olarak zor durumda kalacağımdan bir süre sonra eğlencem kabusa dönecek aksi ile mukabele göreceğim.

İşte Risale-i Nur uhrevi bir meslek olan iman mesleğidir. O mesleği ne için terk ederse aksi ile mukabele görecek.

Evet Risale okumak farz değil. Ama benim PVC işi yapmam da farz değil. Ama sonuda o benim mesleğim. Şimdi kalkıp tiyatroculuk yapsam iflas ederim. Değil mi?
Yani, o söz bizim iç işimizdir. Müdahale etmeniz doğru değil.
Muhabbetle