07.07.2008, 22:11
|
#2 (permalink)
|
| Super Moderator
bekir isimli Üye şuanda online konumundadır Üyelik tarihi: 10.09.2007 Bulunduğu yer: Binsekizyüzelli rakımdan Mesajlar: 2.611 Tesekkür Etti: 687
247 Kunu Icin 525 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 22 | Alıntı: radikalislam Nickli Üyeden Alıntı
Vay be ! Sen neymişsin be abiiii.
Bekir kardeş, bilmediğimiz ne cevherler varmış sende haberimiz yokmuş yani. Sen bizden o kadar gizle, gizle haberimiz olmasın, hanif bir kul gelip feraseti ile bunları bir bir sayıp döksün. Sende pişkin bir şekilde "ahh hanif abi ahhh..." deyip geç. Pes yani!
Neden söylemedin bize hem alimlerin sonuncusu olduğunu hem de beynini kiraya verdiğini ? Ayıp değil mi ?
Hakikaten ikisini aynı anda nasıl sağlayabiliyorsun, hem alim olup hemde beynini kiraya verebiliyorsun. Aynı anda iki iş yapmak her zaman zordur. Mesela bende yemek yerken gitar çalmaya çalışıyorum ve cidden zorlanıyorum. Hani diyorum, bir tüyo...varsa eğer ipucu gibi.. sen bilirsin işte ya...anladın sen onu. | Yok öyle Radial yok, üç köfte beş kuruş, ne o öyle. Bak ben bu iş için bir ömür verdim. Ama bi tüyo. Gitar çalmayı, çubuk makarna ile dene birde bakalım 
__________________ ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol, Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye bir sebep, bir yol, bir nefes ol...
sadece bir kul |
|
| |