Tekil Mesaj gösterimi

Alt 18.06.2008, 12:47   #8 (permalink)
radikalislam
Tercübeli Üye

radikalislam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

radikalislam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 161
52 Kunu Icin 143 Tesekkür Aldı
radikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biriradikalislam Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 104

Orada yapılan teşekkür, her şeyi sizin mantığınız ile görmeyi/görülmesini istemenize yapılmış ince ve manidar bir uslub'a (taşlama)dır. Buna alınmanıza gerek yok, bunda hakaret de yok. Ne Bekir, ne de ben sana hakeret etmeyeceğimiz gibi, hakeret etmeye çalışana da en başta biz siper oluruz, olmak isteriz. Orasını henüz anlamamışsanız, inşaallah olmaz ama eğer olursa günü gelince anlarsınız.

Ben size verdiğiniz ayetler yanlış demedim, açıklamaya; hele hele bu günümüzde detaylı bir açıklamaya hemde ihtiyaç duyuyor dedim. Konuyu saptırmayalım. Böyle, iyi bence.