Tekil Mesaj gösterimi

Alt 10.06.2008, 11:42   #3 (permalink)
Duha
Tercübeli Üye

Duha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duha isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 3
5 Kunu Icin 7 Tesekkür Aldı
Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)Duha Site üyelerince oyu 1000i geçti :)
Tecrübe Puanı: 14

Alıntı:
yelken06500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
acaba diyerek sözüne girmek istiyorum!!!bir çalışanımızın söylediği bi söz geldi aklıma! abi ya aslında bunlar önce tamamen temizleseydi şu askeriyeyi ve mahkameyi sonra getirselerdi diyor bu islami isteklerimizi ve taleplerimizi!!!

evet düz bir mantıkla bakarsan öyle düşünmek akılcı gibi geliyor...en azından o arkadaşın siyasi bilgisini ve tc gerçeğini ne kadar kavradığını bildiğim için hiç yadırgamadım...
ama syn. duha siz bir forumda yazmışsınız parelel şeyleri anlayamadım açıkçası ...adamlar 2 adet darbe planı bir adet askeri e-muhtıra,1 adet hukukçu muhtırası ve onlarca rektör muhtırası salladılar...daha karteldeki kalemşörlerin salyalarıyla çemkirmelerini,iftiraları vs de yazmayalım...açıkçası fazla bile dayandılar...hocanın 1 sene civarında dayandığını göz önüne alırsak!!!
Değerli kardeşim, yazdıklarım ile yazdıkların arasında bir bağ kuramadım özür dilerim.

Ancak şunu demek isterim:

Peygamberimizin evine her gün bir Yahudi necaset sürdüğü halde , hastalandığı vakit onu ziyaretine gitmiş. Yahudi şaşkın "Ben her gün senin evine necaset sürdüm, sen yine de beni ziyarete geldin" Peygamberimiz ibretlik bir cevap buyuruyor; "Senin vazifen necaset sürmek, benim vazifem temizlemek". Nihayetinde Yahudi Müslüman oluyor...

İşte o adamlar vazifelerini yapıyor. Biz dahi vazifemizi Kur'an ve Hadis ölçüleri ile yapmalıyız.

Zafer Allah'a aittir. Biz hak metodları istimal etsek, zafer bize verilir. Yoksa Adetullah'a binaen elimizde hakikat tutsak bile hak üzere olmazsak zafer kazanamayız.

Mesele budur:

İşte hükümet baş örtüsünün hak ve hürriyetler meselesi olduğunu ilan etmek yerinde, kendi de mensub olduğu dinin hakikati ilan ediyor. Hak adına mücadele edeceğine hakikat adına mücadele ediyor. İyi ama zaten o yasakçılar o hakikatten nefret ediyor. Yangına körükle gitmek değil de nedir?
Hem hükümet kendi hakikat görmediği bir inanca müsammaha göstermiyor. Elbette başörtüsü meselesinde tarafsız olanları dahi itti ve ona karşı bir tutum sergilemesine sebep oldu. Hem zalimi azdırdı. Hem silahını teslim etti.

Nerden baksan suç onlarındır.

Meseleyi anlamak lazım. Mesele hakikatlerimizi tebliğ meselesi değildir. Mesela inandığımız hakikatler ile yaşama hakkımızdır. Buna göre bir yol tutmak lazım.

Muhabbetle