Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05.05.2008, 14:44   #59 (permalink)
elkaria
Üye

elkaria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
elkaria Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 1

Alıntı:
islamci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok duha kardeş ne haddimize bizim sözümüzün kuran olması. benim öyle deme amacım elkariaya cevaptı. ben kurandan ayetler yazınca ben bu ayetlere iman etmişim diyordu sadece, kulak vermiyordu. kendine kuran okununca kulak misafiri olmuyordu. bide bana metoddan bahsedince böyle yazmak zorunda kaldım. kuranı dinlemeyip sünnet diye tutturdu o yüzden böyle yazdım kusura bakmayın. bende peygamberimizin vasiyeti kurandır ve o yüce peygamber kurandan başka konuşmaz dedim. sana cevabımda budur dedim. selametle

iftira atma kurana kulak vermemişim benim kulak vermediğim sizin kuran ayetlerini nasıl tahrif edip cımbızlayıp başka anlam yükleyerek oluşturmaya çalıştığınız kendi sünnetinizdir.

şimdide kuran ayetlerini değiştimeye çalışıyorsunuz

peygamber kurandan başka konuşmaz diyorsun bu hangi ayette geçiyor

aslı peygamber vahiyden başka konuşmaz olması lazım bu bile kuranı anlamadığınızı ortaya koyuyor

peygamber kurandan başka konuşmaz

peygamber vahiyden başka konuşmaz

vahiy sadece kurandan ibaret değildir artık anlayın bunu kuran bile bunu bildiriyor siz ise ayetleri nasıl değiştiririrzde sünneti inkar ederiz derdindesiniz

vahiy sadece kurandan ibaret değildir Allahın verdiği ince mesajları anlamanızı diliyorum yoksa sizin için çok geç olacak