Alıntı:
islamci Nickli Üyeden Alıntı
yok duha kardeş ne haddimize bizim sözümüzün kuran olması. benim öyle deme amacım elkariaya cevaptı. ben kurandan ayetler yazınca ben bu ayetlere iman etmişim diyordu sadece, kulak vermiyordu. kendine kuran okununca kulak misafiri olmuyordu. bide bana metoddan bahsedince böyle yazmak zorunda kaldım. kuranı dinlemeyip sünnet diye tutturdu o yüzden böyle yazdım kusura bakmayın. bende peygamberimizin vasiyeti kurandır ve o yüce peygamber kurandan başka konuşmaz dedim. sana cevabımda budur dedim. selametle |
iftira atma kurana kulak vermemişim benim kulak vermediğim sizin kuran ayetlerini nasıl tahrif edip cımbızlayıp başka anlam yükleyerek oluşturmaya çalıştığınız kendi sünnetinizdir.
şimdide kuran ayetlerini değiştimeye çalışıyorsunuz
peygamber kurandan başka konuşmaz diyorsun bu hangi ayette geçiyor
aslı peygamber vahiyden başka konuşmaz olması lazım bu bile kuranı anlamadığınızı ortaya koyuyor
peygamber kurandan başka konuşmaz
peygamber vahiyden başka konuşmaz
vahiy sadece kurandan ibaret değildir artık anlayın bunu kuran bile bunu bildiriyor siz ise ayetleri nasıl değiştiririrzde sünneti inkar ederiz derdindesiniz
vahiy sadece kurandan ibaret değildir Allahın verdiği ince mesajları anlamanızı diliyorum yoksa sizin için çok geç olacak