18.03.2008, 09:42
|
#1 (permalink)
|
| Üye
elkaria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 1 | Alıntı: radikalislam Nickli Üyeden Alıntı
[/font][/color]
Aleyküm selam metin mete; keşke okusaydın. Orada yer alan en baştaki açıklamamızı görürdün ve bu soruyu da sormazdın. Kaç tane yazdıklarına cevabi yorum gönderdim, yayınlamadılar. Oysa, burada hanif olduğunu söyleyip yazan ve her fikrini gönlünce (az veya çok) dile getiren arkadaşlarımız var. Demogojinin ve taklitçiliğin kralının olduğu bir yerde zaten yayınlanmasını da beklemiyorum açıkcası. Yoksa; yiğit olmasına yiğidimdir kardeş. Lafı nerede hangi ortamda kime söyleyeceğimi de çok şükr bilirim. Kendi, eğer yüreği yeterse buraya gelir serbestçe ortamda paylaşırız bildiklerimizi. Soru cevaplı olduğu zaman hem insanlarda kolay takip eder. Nasıl olsa burayı da takip ediyordur. Malzeme bol burada malum  | Hahahaha! Komiksin ve bir o kadar anlayışın kıt! Neden mi ? Beni bu tür yerler kabul etmiyor. Hanif dostlar sitesine de girdim halen aktivasyon maili gönderecekler. Biz bu konuyu buraya mecburen yazdık ve buraya yazmamızın da sebebini belirttik demişsin şimdi yorum yazabilmen için üye olman lazım yorum gönderdim diyorsun yayınlamadılar sonra bu tür yerler beni kabul etmiyor diyorsun aktivasyon maili gelmedi diyorsun bu çelişki nedendir yada senin kim olduğunu bilmeden seni nasıl kabul etmezler |
|
| |