Tekil Mesaj gösterimi

Alt 20.02.2008, 11:17   #1 (permalink)
metin mete
Tercübeli Üye

metin mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)
Tecrübe Puanı: 18

Alıntı:
yelken06500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla ne tarihi bilgim ne de kur'an müslüman kadının yöneticiliğinden bahsetmez ...galiba sizin yönetici anlayışınızla bizim ki farklı ...bilinen tek liderde kendine müslüman diyen buttoydu o da nasıl ve ne şekilde oraya geldiği de açık ve nettir...bu kadarını konuşmaya bile gerek yok ...tabii olarak siz bizim sorduğumuzdan bir çıkış için yine sen bilmiyorsun ve bazıları kabul etmez şeklinde yaklaştın olaya ...oysa ben size tarihi değil islami anlayış çerçevesinde sordum soruyu...oysa siz kendinizde bilirsiniz ki tebalık bakımından böyle bir farz hiçbir kitapta yok...

varsa açıklayında şu avam da öğrensin !

Kardesim Hz Aise yönettimi yönetmedimi?Yönettiyse nasil olurda Allahin yasagini cigner,Veya siz nasil Allahin yasagini cignedigini iddia edebiliyorsun diye sordum bana hikaye okuma gerektiginde Kuran danda sana beyyine sunacagim.Ama simdilik bu yeter sanirim...

Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı
.