Tekil Mesaj gösterimi

Alt 20.08.2006, 23:35   #8 (permalink)
THE_HAFIZ
Mesajlari Onaylanacak

THE_HAFIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

THE_HAFIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
THE_HAFIZ gecmiste yüz kizartici davranista bulunmustu
Tecrübe Puanı: 0

Alıntı:
zeynep_hearty Nickli Üyeden Alıntı
Efendimiz sav şöyle buyuruyor.....Benim ümmetimin alimleri Beni İsrailin peygamberleri gibidir...

Zeynep hanım, bir Allahın elçisi şu söylediğiniz zırvaları asla söylemez, lütfen hakaret etmeyiniz..
Söylemez çünkü

1- Musa beni israilin peygamberidir ve ululazam peygamberlerdendir, neredeyse Kur'anın 5 de biri ondan bahseder..

2- Peygamberimiz tüm paygamberlere oldukça saygılıdır, asla hakaretvari sözler kullanmaz..

3- Peygamberlik Allah vergisidir, istemekle olunmaz, ama, alim dediğin zat isterse alim olabilir, bir peygambere ait özelleklerin hiçbiri onda bulunmaz..

4- Allah Peygamberine muhakkak yardım vaadeder ama alimlere isterse eder isterse etmez (olağanüstü yardım konusunda)

5- Peygamberlerin cennetteki mevkileri en babayiğit alimin katlarca üstünde olacaktır, sizin yaptığınız bunu ters çevirmektir, Allaha sığınırım..

6- Ümmetin kurtuluşu peygamberlerin getirdiği vahy iledir, alim olsada olmasada yeryüzünde, bu vahy tek başına yeterlidir..

7- Lütfen Allahın işine müdahelede bulunduğunuz için, hemen tövbe dilenin, bu tip günaha vesile sözlere bir daha tevessül etmeyin..

dualarımla
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="Blue"]En'am Suresi 114 [/COLOR]Allah size Kitap'ı ayrıntılı kılınmış bir halde indirmişken, Allah'ın dışında bir hakem mi arayayım? Kendilerine Kitap verdiklerimiz, onun, Rabbinden hak olarak indirildiğini biliyorlar. Sakın kuşkuya düşenlerden olma. [/COLOR][/SIZE][/B]