Alıntı:
radikalislam Nickli Üyeden Alıntı
Sizin kendi sözlerinizi, size mi ispatlayacağım. Ne saçma bir mantık. Ne yazdığınızı bilmiyormusunuz yoksa. İspatı çok kolay haımefendi, çok kolay ama burada mümkün değil. Çünkü forumun genel kuralları içerisinde link verme eğer uygun olsaydı size kendi hanif sitenizde yazdıklarınızı yine size ispatlardım. Ama siz, bir koşu o sayafaya giderseniz, dikkatli bakın orada "bergüzar" nicki ile yazılanları okuyun! İspat mı? Daha alası düşünülemez bile!
Gelelim sana hilkat kardeş!
Ne zamandır dörtlük yazar oldun,
Kur'an ayetleri ile azar oldun,
Nefsinin gemlerini vermişsin şeytan eline,
Baktığın gözler şaşılaşmış, hakkı bile görmez oldun.
Utanmazmıyım bilinmez, bilenler tanır,
Bana cevap yazman için, besleneceğin fırın çarşıdadır,
Otur edebin ile oturduğun yerde, bakan adam sansın
Radikalin serttir dili, istediği gibi kaşır!
Mademki edebiyata sardın merak,
Seninkisi kel başa şimşir tarak!
Benimle muhatap olmak istersen, önce git aynaya bak,
Ordan burdan aparmadan, kendi kaleminle yazmaya bak!
radikalislam. |
selam
nedense içinden çıkamadığınız konular olunca siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlar hemen kıvırmaya yada yazdığımız yazıları silmeye başlıyorsunuz.
konu abdest olunca sizin atalarınızın yanlışının ortaya çıkması sizi sıkıntıya sokuyor kuyruk acısı çekmeye başlıyorsunuz.
biz ALLAHIN arzdaki eli olan kurana sarılmışız.ne radikaller ne siyasal ne kökten dinciler nede ılımlı geçinenler bıze sıkıntı yada hüzün veremezler.biz üzülmeyiz bunu garantisini ALLAH VERİYOR.diliniz eliniz ne kadar sert olursa olsun,biz burdayız ve boş bulduğunuz bu meydanda artık yanlız ALLAHI hakem tutanlar hep olucak.
30 Şu bir gerçek ki, "Rabbimiz Allah'tır!" deyip sonra hiç şaşmadan yol alanlar üzerine, melekler ha bire iner de şöyle derler: "Korkmayın, üzülmeyin! Size vaat edilen cennetle sevinin."
Fussilet 31 31 "Biz sizin, dünya hayatında da âhirette de dostlarınızız. Cennette sizin için nefislerinizin arzuladığı her şey var. Orada sizin için istediğiniz her şey var.
Fussilet 32 32 "Gafûr ve Rahîm Allah'tan bir ikram olarak..."
selam hudaya tabi olanlara.