selam radikal islamcı ben anladığımı yazıyorum sen ayrım yapmaya devam edebilirsin bu seni ilgilendirir ben alttaki ayeti uyguluyorum...
Deyiniz ki, "Biz, Allah'a iman ettik ve bize ne indirildiyse İbrahim'e, İsmail'e, İshak'a, Yakup'a ve torunlarına ne indirildiyse, Musa'ya ve İsa'ya ne indirildiyse ve bütün peygamberlere Rablerinden ne verildiyse hepsine iman ettik. Biz onların arasında fark gözetmeyiz ve biz ancak O'na boyun eğen müslümanlarız."
daha sı sevgili arkadaşlar biz bir üstünlük ayrımcılığı yapmıyoruz şimdi muhammedi diğerlerinden üstün görenlere allah bir alttaki ayette ne cevap veriyor bakalım....
137 - Eğer onlar da sizin iman ettiğiniz gibi iman ederlerse doğru yola girmiş, hidayeti bulmuş olurlar. Yok eğer yüz çevirirlerse onlar sadece ve sadece didişmenin içindedirler. Allah onlara karşı sana yeter. Ve O, işitendir, bilendir...
allah ayrım yapanlara net olarak kafir diyor ademden muhammede kadar hepsi hak resulleridir biri birinden üstün değildir
kasas 65 ALLAH O GÜN ONLARA SESLENEREKGÖNDERDİĞİM RESULLERE NE CEVAP VERDİNİZ DER....
SELAM VE DUA İLE |