Tekil Mesaj gösterimi

aziz allah diyince her ezan okuşunda allah bütün günahlarımı siliyormu bağışlıyormu affediyormu
Alt 03.01.2008, 18:55   #10 (permalink)
fatih atakur
Gesperrt

fatih atakur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
fatih atakur Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 0
Standart aziz allah diyince her ezan okuşunda allah bütün günahlarımı siliyormu bağışlıyormu affediyormu

her ezan okunurken aziz allah diyince allah bütün günahları siliyormu affediyormu bağışlıyormu her tövbe edince allah bütün günahları siliyormu affediyormu bağışlıyormu fatiha suresini okurken allah hz. cebraile ve diğer meleklerine ne diyor ben bir keresinde annemle beraber namaz kıldım ama fatiha suresini bilmediğim için ayetleri ve sureleri ve cümleleri söylemedim çünkü bilmiyordum o zaman allah sevap yazmış mıdır ne kadar yazmışdır o zaman allah sevinmiş midir o zaman allah yanımdaki iki meleğine ve hz. cebraile ne demiştir hz. cebrail ve yanımdaki iki melek ve öbür melekler benim için allaha dua etmiş midir o zaman allah benim bütün günahlarımı silmiş midir bağışlamış mıdır affetmiş midir allah beni affetmiş midir bağışlamış mıdır yanımdaki iki melek ben namazımı kıldıkdan sonra ne yapmışlardır allah sevdiği kullarına iyi ameller ve salih işler işleyen kullarına ve aziz allah diyenlere hangi meleklerini gösteriyor gerçekten meleklerini gösteriyormuş ben vikipedi diye bir sitede okudum gerçekten allah meleklerini gösteriyormu allahı zikretmek ne demek