12.12.2007, 11:45
|
#7 (permalink)
|
| AMEL-İ SALİH
bcetin811 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 27.09.2006 Bulunduğu yer: Hayatın içinden Yaş: 27 Mesajlar: 1.474 Tesekkür Etti: 0
3 Kunu Icin 3 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 32 | Alıntı: elkaria Nickli Üyeden Alıntı
s.a.
sayın bcetin811 bu cevabı aldığınız yerden zannedersem gencadam.net sitesinden alınmadır
dr.emin şimsek imazalı olması lazım.
bi soramısınız dr emin şimşeğe mehdi geldiği zaman ne üzere hareket edecek diye
benim bu soruma yanıtı ne oldu biliyormusunuz risalei nur üzere hareket edeceği
siin düşünceniz ne ? |
Yaw kardeşim o kadar basitleşiyosun ki inan adamda tartışacak maneviyat bırakmıyosun!..Şimdi sana ben o yaptığım alıntının benim düşüncem olduğunu söyledim mi?Hayır!...Yahu benim ilmim ne ki sen Bedüzzaman Said Nursi'nin ilmini benden soruyorsun??Sana verilen cevabın illaki benim düşüncem olması neyi değiştirecek?Tatmin olmuyorsan eğer gideceksin benim alıntı yaptığım kişiden bu soruların cevaplarını öğreneceksin..Dr.Emin ŞİMŞEK'e ulaş, randevu al, git bir çay bahçesine Üstad ile ilgili kafanda ne kadar soru varsa sor!...Ne forumda vakit kaybediyosun..
Elkaira efendiye düşünce beğendiremiyoruz, işe bak yahu!..Sen aldığın sonuçtan tatmin olmaya bakacaksın...Kimin nerden ne alıntı yaptığı kimseyi bağlamaz..Sen Kur'an ayetlerini aklındanmı yazıyosun yoksa meal sitelerinden kopyala yapıştırmı yapıyosun onu de bakayım hele!...Hepimiz bir yerden alıntı yapıyoruz mutlaka..Bunun bir önemi yok..Sen aldığın cevabların içeriğine bakacaksın alim kardeşim!...
__________________ "Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam) |
|
| |