Tekil Mesaj gösterimi

Alt 24.11.2007, 14:43   #1 (permalink)
ehlilfurkan
Yeni Üye

ehlilfurkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
ehlilfurkan Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 0

Selamun aleykum,

Ilk once benne kendime gore konustum, ne de tevsir yaptim, bunu Alimlerin dedigini yazdim, ve kendimce tevsir yapmiyorum, benim bu seviyede bir ilmim yoktur ( Islamci kardes).

Islamci kerdes, sunu bilelim ki, Mehdi (as) gelirse, Kuranin ilmiyle gelicek, ve tabii ki gercek sunnetle, eger sunnet kaldirirsa, oda sahih olmayan ve uydurulmus hadise serif olur. Bilelim ki Mehdi (as) Resulu Ekremin soyundan, onun varisi, ve kuran la hukmedecek. Ve zaten, mehdi (as) geldiginde, ona karsi gelecek olan ilk olarak musluman alimler olacaktir, cunku o simdiye kadar unutulmus olani aciklayacaktir, kuranin gizli anlamini, Furkanla gelecektir, ve bunlari bilmeyen Alimler soyle diyecekler : "bu uyduruyor, kafadan atiyor, delidir, sihirbazdir, kufrun icerisindedir vs..."

Ancak Mehdi (as) bizim son umudumuzdur ve onun gelisini hazirlamamiz lazim ki, Geldiginde onu bilelim insallah.

Yine Islamci kardes, son olarak sunu ekleyim, tabii ki butun insanlar kurtariciyi bekliyor, cunku butun dinler Allah tarafindan gonderilmis, ve son olaral ta kurani gonderdi, butun kitaplari tastik etmek icin (ale imaran suresi ayet 3-4)

benim soyleyecegim bu kadar simdilik insallah

allaha emanet olun
selamun aleykum