Tekil Mesaj gösterimi

Alt 19.11.2007, 20:47   #669 (permalink)
Mücahid
Tercübeli Üye

Mücahid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mücahid isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
Mücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biriMücahid Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 130

Öncelikle hoş geldiniz.En ufak bir detyda bile günlerce düşünce eforu sarf ederek elde etmiş olduğunuz sonuca doğrusu çok üzüldüm.O kadar saçma geldikki yazdıklarınız.İnanılır gibi değil.Normal şartşarda bu yazıya cevap ble yazmadan kaldırmam gerekir ama verdiğiniz emek boşa gitmesin adına yada yanılgılarınızı ve ön yargılarınızı anlamanız adına kaldırmıyorum.Kuranı ve sünneti yok sayan görmezden gelen yargılar var yazınızda.Tesettürün boş olduğunu,sakal sarık ve şalvara getirdiğiniz inanılmaz yorumları,Cuma namazına getirdiğin dehşetegiz açılımları ibretle okudum.Sadece felsefe ve aklın bir zihni nasıl bulandırdığını ibretle seyrettim.Aekadaşım inancın ne ise adını sen koy ama islam olmadığı kesin.Baksana namaz vakitelrine de farklı bir yorumun var.Her neyse senin miden bulanıyormuş olanlardan benimde yazdıklarından midem bulandı.Hafife aldığın değerlerle sana alay ettirmeyiz ve inan kimseninde senin buincir çekirdeği mesabesinde fikirlerine değer vereceğini muhatap alarak yazacağınıda düşünmüyorum.Asmış olduğunuz yazı sabahleyin kaldırılacaktır.Sanırım bunu anlıyabilirsiniz.Ne olursan gel dememiz PEYGAMBERE KURAN-I KERİME VE MÜSLÜMANLARA HAKARET EDEBİLİRSİNİZ anlamına gelmiyor. LE KUM DİYNİKUM VELİYEDİN...

Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...