Arkadaşlar bu olay çözüme kavuşmuştur..Peygamberimizin sünnetine rivayet etmek isteyenler hadislerin sahih olduğuna iman edip yerine getirir, yok ben Peygamberimizin sünnetlerinin başkaları tarafından değiştirildiğini düşünüyorum bana Kur'an yeter diyenlerde istediği gibi ibadetini ederler...Bu konunun tartışılıcak bir tarafı kalmamış artık..
Ben size en sağlam kaynaktan en sağlam hadisi getirsem altında peygamberimizin mührü bile olsa siz yine inanmayacaksınız.."Aynı mührü bende yapıp alsana peygamberimizin hadisi buyur" diyeceksiniz..
Biz hadislere göre yaşamayı tercih ediyoruz..Tabiki önce Kur'an sonra hadis..Sahih olmayan hadisleri Kur'an ilmiyle süzgeçten geçirip ona göre yorum yapıyoruz..Ben günde 40 rekat namazımı sistemli olarak kılıyorum..Siz istediğiniz zaman ne şekilde uygun görüyorsanız öyle kılın..
Bu konu eğer daha fazla uzarsa ateist-din adamı muhabbetine dönüşecek..Kur'an dan ne anlıyorsak ona göre yaşayalım..Allah(c.c) hepimizin yardımcısı olsun bizlere en doğru yol neyse o yola iletsin inşallah..... |