Tekil Mesaj gösterimi

Alt 30.10.2007, 14:28   #42 (permalink)
firsaf
Gesperrt

firsaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
firsaf Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 0

Alıntı:
metin mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlamadigim,ayetler karsisinda diyeceginiz kalmayinca yine beni suclayip kacmaniza anlam veremiyorum..Neden dogruyu söylemek size bu kadar agir geliyor,sorulariniza sadece ayetlerle cevap vermistim söyleyin nerede egip büktüm siz bükmeye calismistiniz biz dogrultuk Elhamdülillah..Ama dedim ya sizler sadece kör degil sagirsinizda o nedenle söyle cevap vereyim KURANDAN ancak Müttakiler bir ders alir ve anlarlar sizler degil...

hiç ilgisi yok senin verdiğin ayetlerle bizim sorularımızın hiç bir ilgisi yok kendi kendine ayet bulup yapıştırmıssın

tevbe süresi 100. ayet muhacir ve ensarı takip etemiz gerektiğini bildirmektedir

ben bunları nasıl takip edecez diyorum sen kalkmış hiç ilgisi olmayan ayetlerle cevap veriyorsun

meryem süresinden soruyoruz sizin mantığınıza göre soruyoruz aklına kuranın siyak ve sibak bütünlüğü geliyor halbuki sizin inkarcı zihniyetiniz ayetleri tek tek alıp bektaşi usuluyle sunmaktır casiye 6. ayetinde olduğu gibi

bizim sizi inandırmak gibi bir idaamız yok sizin amelleriniz size bizimkisi bize bunca delilden sonra size tek önereceğimiz

ali imran 61. ayetir

61- Sana gelen bilgiden sonra kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki; `Geliniz, evlatlarımızı ve evlatlarınızı, kadınlarımızı ve kadınlarınızı, kendinizi ve kendimizi biraraya çağıralım; sonra karşılıklı lânetleşerek Allah'ın lânetinin yalancıların üzerine olmasını dileyelim